LE GRAND ELILLE 3 7v

KUVAUS

LE GRAND ELILLE 3

Sähköautot eivät ole tulevaisuutta. Se on sähköpyöriä – siksi loimme Le Grand eLille 3:n, historiamme ensimmäisen e-pyörän. Sen ansiosta huomaat, että liikkuminen kaupungissa voi olla nopeaa, helppoa - ja ennen kaikkea mukavaa. Sinun ei enää koskaan tarvitse etsiä parkkipaikkaa pitkään, ja mikä tärkeintä - pääset mihin tahansa paikkaan ilman liikenneruuhkia. Le Grand eLille 3:n ansiosta olet levännyt pitkänkin matkan jälkeen. Tämä on mahdollista tämän kaksipyöräisen auton tarjoaman sähköisen tuen ansiosta. Se on täydellinen pyörä jokaiselle naiselle, joka arvostaa matkustamisen mukavuutta.

Kevyt alumiinirunko

Le Grand eLille 3 on kevyt alumiinirunko, jossa on jousitushaarukka, joka auttaa selviytymään epätasaisuuksista, kuten reunakiveistä tai ulkonevista mukulakivistä pyöräteillä. Shimano Nexus -napassa sijaitsevassa vaihtajassa on 7 nopeutta , ja V-jarrut auttavat sinua pysähtymään kaikissa olosuhteissa. Suuret, 28 tuuman pyörät leveillä renkailla auttavat pyörää rullaamaan tasaisesti kaikilla pinnoilla.

Sähkökäyttöinen

Le Grand eLille 3: ssa on Bafang-sähkökäyttö. Sähköavustin sijaitsee keskeisellä paikalla pyörän kampeissa, minkä ansiosta se tarjoaa tasaisen tuen polkemisen aikana. Sähkökäyttöä virtaava akku on sijoitettu takatelineeseen, jotta siihen on helppo päästä käsiksi. Tämän ansiosta voit helposti ottaa sen mukaasi latausta varten ilman, että sinun tarvitsee kantaa koko pyörää. Latausjakso kestää noin 4,5 tuntia ja sen toimintasäde on noin 100 km. Ohjauspyörässä on kaukosäädin, joka ohjaa ajoparametreja ja sitä, millä viidestä käytettävissä olevasta alueesta moottorin tulisi tukea sinua. Se vastaa myös polkupyörän valaistuksen ohjauksesta, jota ohjaa oletusarvoisesti hämäräanturi. Le Grand eLille 3 on täydellinen valinta jokaiselle modernille naiselle.

-MOOTTORI: BAFANG 36V/250W

-AKKU:BAFANG 43V / 10.4AH

-LATAUSAIKA: 100 % (H) 6.5

-SOLUT: LI-ION2 690,00 €