Toimitusehdot

Kasaamme tuotteet itse, sekä suoritamme koeajon. Mikäli lähetämme tuotteen asiakkaalle postitse joudumme irroittamaan polkimet, etupyörän tai kääntämään/irroittamaan ohjaustangon.

 1. Toimitusaika
  Lähetämme tilatun tuotteen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauspäivämäärästä.
  Yleisin toimitusaika Suomeen on n. 3-5 arkipäivää, nouto myymälästä samana arkipäivänä.
  llmoitamme tilaajalle sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli toimitusaika eroaa selvästi normaalista.
 2. Toimitustapa
  - Nouto lähimmästä matkahuollosta
  - Nouto myymälästä
  Tilauksen jälkeen saat sähköpostiin tilausvahvistuksen, jolla saat seurattua tilaustasi etenemistä.
  Huom! Toimitamme tuotteita vain suomeen, pl. Ahvenanmaa.
 3. Palautusoikeus
  Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Palautusmaksu on maksutonta asiakkaalle. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Myös pakkaus tulee olla edelleen myyntikelpoinen. Tuote tulee palauttaa matkahuollon toimipisteeseen.
  Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.
  Tuotteen palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse: matti@sportiamatti.fi tai puhelimitse: 03 3750 855
  Palautusosoite on:

  Nimi: Tmi Urheilu-Matti Vuorinen
  Y-tunnus: 1119958-8
  Osoite: Tampereentie 24
  Postinumero: 37500
  Postitoimipaikka: Lempäälä
  Puhelinnumero: +358 50 5237363
  Sähköpostiosoite: matti@sportiamatti.fi

 4. Tilauksen peruuttaminen
  Tilaaja voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa (14vrk). Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tuotetta ei tilaushetkellä ole saatavilla.
 5. Reklamaatio
  Mikäli toimitus on sisältänyt virheellisen tai viallisen tuotteen tai mikäli toimitus on ollut muulla tavalla virheellinen, tilaajan on annettava reklamaatio Sportia Mattiin viipymättä. Kaikkia tuotteita tai toimitusta koskevat reklamaatiot pyydämme lähettämään viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluttua tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen matti@sportiamatti.fi
 6. Takuu-asiat
  Takuunalaisissa asioissa, kuten pyörän osien rikkoutuessa tavallisessa käytössä, tulee asiakkaan olla ensisijaisesti yhteydessä Sportia Mattiin. Asiakas ei saa omatoimisesti korjata viallista tuotetta tai viedä huoltoon, vaan olla meihin yhteydessä puhelimitse: 03 3750 855 tai sähköpostitse matti@sportiamatti.fi 
 7. Hinnoittelu
  Tässä verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät aina arvonlisäveron. Tuotteita myydään kulloinkin voimassa olevien hintojen mukaan ja lisäksi veloitetaan mahdolliset toimituksesta aiheutuvat kulut. 
  Sportia Matti pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli kaupan kohteena on ollut selvästi virheellisesti hinnoiteltu tuote. Tällä tarkoitetaan oleellisesti tuotteen todellisesta hinnasta poikkeavaa hintaa. 
 8. Maksutapa
  Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. MAKSUEHDOT
 9. Rekisteri- ja tietosuojaselosta
  Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot tallentuvat asiakasrekisteriimme. Käytämme tietojasi omaan markkinointiimme, mikäli et kiellä tätä. Kiellon voi tehdä vapaamuotoisesti tilauksen yhteydessä. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.
  Rekisteri- ja tietosuojaseloste